четвер, 27 листопада 2014 р.

Устаткування гр.31КП

Вивчити тему:"М'ясорубки"(законспектувати)
М'ясорубка МЗМ-82М
Загальний вигляд: 1 - корпус; 2 - розвантажувальний пристрій; З - затискна гайка; 4 - запобіжне кільце зі штовхачем; 5 - завантажувальна чаша; 6 - апаратура пуску; б - набір ножів і решіток: 1 - підрізній ніж; 2 - двосторонній ніж (решітка); З - решітка з великими отворами 4 - решітка з малими отворами 5 - ущільнювальне кільце; в - затискна гайка.
Двосторонні ножі вставляють різальною кромкою у бік напрямком обертання шнека, тобто проти годіннікової стрілкі. Решітки можна вставляті будь-яким боком. шнек, ножі та решітки фіксуються важільнім прістроєм.
Знімна завантажувальна чаша та гільза дають можлівість швидко розібрати м'ясорубку для санітарного оброблення.
Правила експлуатації. Перед началом роботи перевіряють санітарно-технічний стан машини, шнек, хвостовик, палець, ножі та решітки змащують харчовим жиром. Потім у корпус м'ясорубкі вставляють шнек так, щоб він своїм хвостовиком увійшов у муфту привідного вала.
Забороняється сильно притискати м'ясо до шнека штовхачем, оскількі це може спричинити перевантаження двигуна. Замість штовхача не можна користуватися іншими предметами.
Не допускається робота машини вхолосту, бо це зменшує термін її служби.

6 коментарів: