Контроль в складі для зберігання сировини та в дозуючому відділенні.
Законспектуйте та вивчить.
В складі для зберігання сировини контролюють правильність складування борошна та іншої сировини, стан тари та упакування продуктів, перевіряють санітарний стан складу, температуру та вологість повітря в приміщенях, порядок зберігання борошняних відходів. Визначають розмір витрат борошна. Один раз на 10 днів або 1 раз на тиждень перевіряють підйомну силу магнітів, які встановленні на борошняних лініях.
В дозуючому відділенні контролюють приготування та фільтрацію розчинів солі та цукру, перевіряють концентрацію отриманих розчинів і температуру 2-3 рази за зміну. Перевіряють порядок розтоплювання жирів, приготування жирових емульсій, обробку яєць, родзинок та іншої сировини.
Виробничі розчини (розчин бромату калію, розчини барвників) готують в лабораторії хлібозаводу. Витрати цих розчинів контролюють.
Цимбалист Д +
ВідповістиВидалити+
ВідповістиВидалити+
ВідповістиВидалити