неділя, 4 лютого 2018 р.

Учням гр.32КП "УХПВ"

Конвеєрні шафи для кінцевого вистоювання
Конвеєрна шафа Т1-ХРЗ призначена для остаточного вистоювання тістових заготовок при виробництві круглого подового хліба вагою 1 кг в автоматизованих потокових лініях з з печами площею поду від 25 до 50 м2, відповідно: ТІ-ХР3-80 - 25 м2; ТІ-ХР3-120 - 40 м2; ТІ-ХР3-140 -50 м2 .
Ці шафи однакові за конструкцією і відрізняються кількістю горизонтальних секцій.
1 - подавальний транспортер; 2 - маятниковий посадчик; 3 - вистійна шафа; 4-10, 16 - секції; 11, 14 – стійки; 12, 17 - натяжні станції; 13 –напрямні; 15 - натяжна станція; 18 - теплоізоляційні панелі; 19 - колиски; 20 - конвеєрний ланцюг; 21 – перегородка; 22 - ведучі зірочки; 23 - каркас шафи; 24 - привідний вал; 25 – привід; 26 -механізм регулювання часу вистоювання; 27 - механізм зупинки колиски в заданому положенні.
В середині шафи вмонтований чотирьохнитковий конвеєр, котрий складається з дев‘яти пар зірочок і двох втулково-роликових ланцюгів з кроком 100 мм. Дві зірочки – привідні.
До ланцюгів підвішені через кожні три ланки з кроком 300мм. колиски в кількості 80, 120 і 140 шт, рух конвеєру – періодичний.
За автоматичної роботи тістоподільник зупиняється після кожних 8 заготовок. Заготовки округлюються і надходять на стрічковий транспортер. Маятниковий посадчик укладає у колиски вистійної шафи.
Після вистоювання колиска перекидається і тістові заготовки укладаються на під печі.

Немає коментарів:

Дописати коментар