пʼятниця, 5 грудня 2014 р.

Гр.31КП "Устаткування підприємств громадського харчування"

Механізм РО - 1М1 для обчищання риби.
Вивчити та законспектувати будову,принцип дії,правила експлуатації.
1 - шарошка;2 - шкребок;3 - рукоятка;4 - гнучкий вал;5 - кришка;6 - муфта;7 - електродвигун;8 - корпус.
Принцип дії
Покладену на дошку рибу притримують за хвіст і проводять шкребком від хвоста до голови,зчищаючи луску з одного боку,потім - з іншого.
Правила експлуатації:
1 - Перед початком роботи необхідно закріпити механізм на робочому столі.
2 - Ввімкнути двигун на холостий хід і впевнитись у правильності обертання шкребка.
3 - Стежити за положенням гнучкого вала:він повинен бути випрямленим та натягнутим, тому що провисання може призвести до травми.

12 коментарів:

  1. Спасибі за дану інформацію, буду вчити

    ВідповістиВидалити
  2. Законспектувала і вивчіла .

    ВідповістиВидалити
  3. спасибо зделала все необходимое .

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую . Вивчила і законспектувала.

    ВідповістиВидалити
  5. Вивчив та законспектував!!До відповіді на уроці готовий!!

    ВідповістиВидалити