КУЛІНАРІЯ

понеділок, 13 жовтня 2014 р.

Тести для групи 29КП
о жовтня 13, 2014
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Мітки: 29кп, ТХПВ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

Про мене

Наталья
Дивитися мій повний профіль

Архів блогу

  • ►  2021 (3)
    • ►  травня (1)
    • ►  січня (2)
  • ►  2020 (28)
    • ►  грудня (5)
    • ►  листопада (1)
    • ►  травня (10)
    • ►  квітня (10)
    • ►  березня (2)
  • ►  2019 (13)
    • ►  листопада (1)
    • ►  жовтня (1)
    • ►  травня (1)
    • ►  квітня (2)
    • ►  березня (2)
    • ►  лютого (1)
    • ►  січня (5)
  • ►  2018 (53)
    • ►  грудня (5)
    • ►  листопада (4)
    • ►  жовтня (8)
    • ►  вересня (3)
    • ►  червня (1)
    • ►  травня (2)
    • ►  березня (7)
    • ►  лютого (13)
    • ►  січня (10)
  • ►  2017 (14)
    • ►  грудня (5)
    • ►  листопада (1)
    • ►  жовтня (1)
    • ►  вересня (2)
    • ►  травня (1)
    • ►  березня (1)
    • ►  лютого (3)
  • ►  2016 (31)
    • ►  грудня (2)
    • ►  листопада (1)
    • ►  жовтня (3)
    • ►  вересня (2)
    • ►  квітня (2)
    • ►  березня (2)
    • ►  січня (19)
  • ►  2015 (51)
    • ►  грудня (1)
    • ►  листопада (3)
    • ►  жовтня (2)
    • ►  вересня (6)
    • ►  червня (2)
    • ►  травня (6)
    • ►  квітня (4)
    • ►  березня (3)
    • ►  лютого (11)
    • ►  січня (13)
  • ▼  2014 (46)
    • ►  грудня (10)
    • ►  листопада (12)
    • ▼  жовтня (18)
      • Класифікація риби
      • Види паніровок, їх призначення.
      • Питання
      • Вироби, смажені у фритюрі.
      • Вироби, смажені у фритюрі.
      • Шановні учні!!! Прочитайте, це цікаво!!!
      • Поради
      • Технологічна схема розбирання риби на філе
      • Розбирання риби на порціонні шматочки-кругляки
      • Розбирання риби для використання цілою.
      • Розв`язати задачу.
      • Розглянути класифікацію риб
      • Розв`язати задачу
      • Тести для групи 29КП
      • Обробка капустяних овочів, коренеплодів,грибів.
      • Обробка цибулевих овочів
      • Тести з предмету "Гігієна та санітарія"
      • Для учнів групи 31 кп Ви можете переглянути тему...
    • ►  вересня (5)
    • ►  серпня (1)

Мітки

  • 35кп
  • 36кп
  • 37кп

Повідомити про порушення

Загальна кількість переглядів

Страницы

  • Главная страница
Тема "Подорожі". На платформі Blogger.