Характеристика печей за конструкцією череня.
За цією ознакою печі розрізняють:
- з стаціонарним черенем - вироби завантажують та вивантажують за допомогою лопати. Ці печі є застарілими;
- з висувним черенем, у яких при завантежені та вивантажені виробів черень висувається з пекарної камери. Ці печі є також застарілими;
- з конвеєрним черенем, у яких процес випікання відбувається безперервно при руху конвеєра через пекарну камеру. Конвеєр може бути різної конструкції. Найбільш поширені ланцюгові конвеєри та сітчасті, які виготовляються з металевої сітки.
В залежності від площі череня розрізняють печі:
- малої продуктивності ( площа череня не перевищує 8-10м²);
- середньої продуктивності ( площа череня не перевищує 25м²);
- великої продуктивності ( площа череня більше 25м²).
Гостищева Анастасия +
ВідповістиВидалитиБудовская Клава +
ВідповістиВидалити+
ВідповістиВидалити