Печі з комбінованим обігрівом ФТЛ - 2
Піч складається з топки, перший гріючий канал якої відокремлений від пекарної камери нижньою гріючою поверхнею. У кінці першого каналу розташована камера золоуловлювача. Очищення камери здійснюється через бічні очисні люки.У пекарній камері розташований пічний конвеєр, що складається з приводного валу і натяжного із закріпленими на них зірочками. Між останніми натягнутий конвеєрний втулково-роликовий ланцюг з кроком 140 мм На конвеєрі розміщені люльки з подиками шириною 345 мм і кроком 420 мм або люльок шириною 220-225 мм і кроком 280 мм Завантаження їх тестовими заготівлями здійснюється через посадочне гирло.Для зволоження середовища пекарної камери служить пароувлажнительное пристрій. Воно є горизонтальними перфорованими трубами, по яких подається пара низького тиску рівномірного зволоження тестових заготівель по усій ширині пекарної камери з обох боків печі встановлені парові гребінки. При випічці пшеничних сортів вертикальними шиберами початкову гріючу поверхню верхнього каналу над зоною зволоження, що створює сприятливі умови в цій зоні. Відведення пором робиться через канал, сполучений зі свинею печі.Розвантаження подиков пічного конвеєра здійснюється механічним шляхом. При виході з пекарної камери подик опрокидивается за допомогою упору; вироби, що знаходяться на нім, під дією власної ваги зісковзують на розвантажувальний стрічковий транспортер. Для зменшення вентиляції пекарної камери викладається поріг.Конвеєр печі здійснює переривчастий рух через регульовані за допомогою реле проміжки часу. Привід здійснюється від електродвигуна через черв'ячний редуктор, клиноременнную і ланцюгову передачі.
Виконано.
ВідповістиВидалити=)
ВідповістиВидалитиВиконано
ВідповістиВидалити