Конкурс фахової майстерності
15 лютого 2019 року в училищі відбувся конкурс фахової майстерності серед учнів гр.33КП та 34КП з професії "Кухар".
Конкурс проходив у два етапи. Перший етап - теоретичний. Учні відповідали на тестові завдання, які були складені відповідно до навчальної програми з предметів професійно-теоретичної підготовки.
Другий етап - практичний. Він передбачав виконання завдання, що відповідає кваліфікаційному рівню III розряду з професії "Кухар". Кожен учасник виконав нарізування овочів та готував зрази м’ясні з сиром та гарніром. Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страв, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, дотримання правил безпеки праці, норм санітарії та гігієни, оформлення страв, використання новітніх технологій в приготуванні страв. Всі учасники справились з поставленими завданнями і продемонстрували належні теоретичні знання та практичні вміння.
Переможцями стали:
I місце - Мозгіна Аліна
II місце - Шевченко Яніна
III місце - Маковійчук Ірина
IV місце - Швець Анастасія,
Будовська Клавдія
Немає коментарів:
Дописати коментар