Тиждень професії
"Кухар.Пекар"
Проведення Тижня професії — це одна із форм
роботи, що містить колективну, індивідуальну, практичну діяльність педагогів,
спрямовану на підвищення якості навчання, професійної підготовки й розвитку
творчої діяльності учнів.
У межах Тижня було проведено:
1. 22 жовтня – перегляд й обговорення відеофільму "Обираємо лише здорову їжу".
2. Традиційна виставка – продаж "Вироби з дріжджового тіста". Смачні й духмяні вироби вабили всіх, хто завітав на свято. Учні – пекарі продали смаколиків на 500 гривень.
1. 3. «Хліб – це Боже тіло», – так сказано в Біблії. Хліб – це
святиня нашого народу, яку споконвіку цінували і шанували наші прадіди. Україну
– з давніх-давен називають хлібним краєм.
25 жовтня
викладач спецдисциплін Гольцова Н.М і майстер виробничого навчання Холод Ю.Ю. запросили
учнів 35КП, 74т, 75т, 76т, 77т на «Свято хліба»
1 4. 26 жовтня відбувся майстер-клас «Приготування виробів з пісочного тіста», підготовлений майстром виробничого навчання Холод Юлією
Юрієвною. На заході були присутні учні групи 33КП, майстри виробничого навчання
кафедри «Кухар. Пекар» та гості.
Немає коментарів:
Дописати коментар