четвер, 14 травня 2015 р.

Проціджування рідких видів сировини
Меланж надходить у бляшанках (температура не вище 6 °С). Заморожена яєчна маса може бути трьох видів: суміш білка і жовтка; білок і жовток окремо. Розморожують меланж, занурюючи закриті банки в теплу воду (40 °С) на 1,5...2 г, після чого банки промивають, протирають чистими серветками і розкривають. Меланж після відкриття банки можна зберігати в холодильнику при температурі 0...2 °С не більше 8 г. Перед використанням його проціджують.

Яєчний порошок просівають, змішують з холодною водою, настоюють ЗО хв, проціджують і використовують замість свіжих яєць.
Пресовані дріжджі
Їх звільняють від упаковки,подрібнюють та готують дріжджову суспензію 1:3 або 1:4.
Перед подачею на виробництво пропускають крізь сито з отворами не більше 2,5мм.
Дріжджове молоко
Перед відправленням на виробництво пропускають крізь дротяне сито з розміром вічок не більше за 2,5мм.
Олії
Перед подачею на виробництво проціджують крізь дротяне сито з отворами не більше 3,0мм.

Немає коментарів:

Дописати коментар